Rochii de Revelion glamour, sexy sau elegante

Se spune ca asa cum pasesti in noul an, vei fi tot anul. Tine cativa bani in poseta plic si vei avea un an prosper, mananca peste pentru ca toate lucrurile sa mearga struna tot anul si infructa-te cu bucate alese, pentru sanatate si vivacitate.

Pentru a fi frumoasa tot anul, in seara de Revelion trebuie sa porti o rochie aleasa, sa ai coafura frumoasa si un machiaj pe masura. In ceea ce priveste rochia, Demetra Boutique iti vine in ajutor cu o selectie minunata de rochii de Revelion.

In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca Demetra Boutique este un brand care se adreseaza in special mireselor, cu rochii apartinand unor case de mode celebre pe aceasta nisa si celorlalte invitate de seama de la nunta, nasa, soacra, surorile mirilor printr-o colectie impresionanta de rochii de seara de lux, cu detalii pretioase superbe si materiale de calitate superioara.

Insa salonul nostru are si rochii de cocktail, care se adreseaza unor evenimente speciale, evenimente de gala, care nu sunt neaparat nunti. In cazul acestor tipuri de evenimente, rochia poate sa fie un sexy, scurta sau glamour.

Va propunem in acest articol selectiile noastre de rochii pentru Revelionul 2016, pe care sa le imbraci si in care sa treci anul mai frumoasa ca niciodata!

Mergi la un restaurant select? Avem 3 propuneri de rochii lungi:

 

rochii de revelion 2016
Model MacDuggal 48271A

 

rochie de revelion 2016
Model MacDuggal 61842M
rochii de revelion 2016
Model MacDuggal M80374C

 

Chiar daca mergi intr-un Club, nu purta o rochie banala, cum ai purta in tot restul anului. Avem pentru tine 3 rochii scurte, glamour sau din dantela pretioasa, perfecte pentru noaptea dintre ani:

rochie scurta de revelion
Model Mac Duggal 40350N
rochie de revelion scurta
Model MacDuggal 164
rochii de revelion 2016
Model MacDuggal 163

In plus in luna Decembrie, ai o reducere speciala! Profita! 

 

rochii de revelion