Promotii de neratat la rochii de mireasa la Salonul Mireselor, editia de toamna

Toamna este anotimpul abundentei si al roadelor, dar si cel mai bun moment in care iti poti cumpera rochia de mireasa la un pret foarte bun. De obicei, in aceasta perioada incep lichidarile de stoc pentru modelele 2015 si daca ai pus ochii pe o rochie, poate ai norocul ca aceasta sa mai fie disponibila pe stoc si o poti achizitiona mult mai ieftin.

Vom participa intre 22 si 25 Octombrie la Salonul Mireselor, organizat la Expo Transilvania in Cluj Napoca (Click aici pentru a vedea evenimentul). Suntem in febra pregatirilor, pentru ca voi sa aveti parte de o experienta foarte placuta la standul nostru.

Astfel, am pregatit pentru voi, viitoare miresici, multe oferte si promotii, pentru ca sa straluciti in ziua nuntii. Dupa cum stiti, salonul de rochii de mireasa si rochii de seara Demetra Boutique va ofera rochii de mireasa superbe, de calitate, apartinand unor designeri europeni renumiti in acest sector.

ACUM este momentul sa iti cumperi o rochie de mireasa la un pret super avantajos! Avem 3 promotii pentru tine si pentru nasa ta!

 

Reducere intre 35% si 50% la toate rochiile de mireasa din colectiile 2015 de pe stoc! 

rochii de mireasa 2015 Demetra Boutique

 

 

Reducere de 10% la rochii de mireasa din colectiile 2016 de la Demetrios, San Patrick si Avenue Diagonal.

rochii de mireasa avenue diagonal 2016
Avenue Diagonal 2016

 

rochii de mireasa St. Patrick
Colectia St. Patrick 2016

 

rochii de mireasa demetrios 2016
Colectia Demetrios 2016

 

Reducere 15% la rochiile de seara Tarik Ediz de pe stoc, asa ca adu cu tine si viitoarea nasa si domnisoarele de onoare!

 

Am pregatit pentru voi si numereoase cupoane de reducere si surprize la stand, asa ca merita sa treceti pe noi si sa vorbim despre cum sa fiti cea mai frumoasa mireasa!

Va asteptam cu drag!