Ghid de stil: Tinuta Nasei la Nunta

Desi in momentul in care ne gandim la nunta, automat ne apare in minte mireasa in toata splendoarea ei, totusi nu ne putem imagina nunta fara nasi, urmatoarele persoane ca si importanta in tabloul nuntii.
Incepem prin a defini rolul nasilor la o cununie. Acestia sunt in primul rand viitorii parinti de suflet ai mirilor. Ei sunt cei care, avand deja experienta in casatorie, pot indruma proaspetii insuratei. Acest rol este unul important si trebuie asumat.

Pe masura importantei rolului pe care acestia il au si tinutele lor trebuie sa exprime grandoarea momentelor speciale, care vor avea loc in ziua nuntii. Rochia nasei trebuie sa se apropie de eleganta si calitatea rochiei miresei. Nasa nu trebuie in niciun moment sa incerce sa iasa in evidenta, eclipsand mireasa, ci trebuie sa se conformeze stilului nuntii si sa isi pastreze o doza de decenta, dand dovada de stil si eleganta.

Ceea ce nu este recomandat pentru nasa este sa aleaga o rochie alba sau de nuante apropiate rochiei de mireasa. Recomandam naselor sa aleaga culori puternice, care practic ca contureze tabloul nuntii.

Colectia St. Patrick este un exemplu de stil si eleganta, rochiile fiind perfecte pentru viitoarele nase, respectand codul de stil pentru acest tip de eveniment.

 

  1. Model 7237 – Rochie neagra de seara cu aplicatii de dantela eleganta

rochie de seara 7237

2. Model 7276 – Rochie albastra de nasa cu maneci si dantela

 

3. Model 7220 – Rochie de seara cu cordon, maneci si dantela eleganta

4. Model 6620 РRochie neagra cu dantela 

5. Model 6622 РRochie rosie de nasa, cu maneci si dantela

Rochie de seara rosie St Patrick colectia 2016

6. Model 6621 – Rochie albastra de seara, fara maneci

Rochie de seara fara bretele St Patrick