Eticheta si stil pentru domnisoara de onoare

In acest articol am decis sa discutam despre cateva lucruri de care ar trebui sa tina cont domnisoara de onoare la o nunta. Inainte de toate, ar trebui sa incepem prin a mentiona care este rolul domnisoarei de onoare la nunta.

Rolul domnisoarei de onoare este unul extrem de important la o nunta. De obicei domnisoarele de onoare sunt prietene apropiate sau rude apropiate ale miresei si printre persoanele care se asigura de bunul mers al lucrurilor in ziua cea mare. Practic, domnisoarele de onoare au datoria de a lua de pe umerii miresei, dificultatile aparute in ziua nuntii.

Tinand cont de cele precizate mai sus, domnisoara de onoare nu este printre cei mai relaxati invitati la nunta. Nu este nunta unde totul sa decurga perfect, insa pentru a putea actiona din timp, domnisoara de onoare ar trebui sa cunoasca in detaliu planul pentru ziua nuntii: orele la care se intampla lucrurile, cine, unde si ce ar trebui sa faca, sa aiba toate numerele de telefon ale furnizorilor samd. De obicei cea mai apropiata prietena a miresei este domnisoara de onoare care va coordona activitatea celorlalte, daca este cazul, astfel rolurile nu se vor incurca.

Ajungem la partea preferata Demetra Boutique si anume eticheta de stil pentru domnisoara de onoare, rochia si accesoriile potrivite.

Ce ar trebui sa stii ca si domnisoara de onoare, dar si ca mireasa daca citesti acest articol este ca rochia domnisoarei de onoare este achitata de catre domnisoara, nu de catre mireasa. Asta conform etichetei.

Insa trendurile la nunti merg catre crearea unui tablou al nuntii, in care domnisoarele de onoare se “asorteaza” cu intreaga nunta, sunt imbracate in rochii de aceeasi culoare (modelele pot sa difere, adaptandu-se siluetei fiecarei fete). De obicei, atunci cand mireasa doreste acest lucru si bugetul rochiei este peste bugetul domnisoarei, fie achita mireasa diferenta, fie domnisoara refuza invitatia. Sunt lucruri de inteles, de ambele parti.

Oricum, ideea e ca se pot confectiona rochii pentru domnisoare de onoare, la comanda, la preturi foarte bune. La cererea mai multor mirese, la Demetra Boutique oferim posibilitatea comandarii rochilor pentru domnisoarele de onoare.

rochii la comanda pentru domnisoare de onoare

Daca domnisoara de onoare isi alege singura rochia, atunci ar trebui sa stie ca este exclus ca rochia sa fie alba sau nuante gen ivory. In ceea ce priveste pretul rochiei, nu este nimic gresit daca o domnisoara de onoare alege o rochie care concureaza ca si pret cu rochia miresei, atata timp cat rochia ei nu eclipseaza rochia mireasei.

In ceea ce priveste lungimea rochiei, acesta trebuie aleasa si in conformitate cu momentul zilei cand are loc petrecerea. Daca petrecerea are loc ziua, lungimea poate fi pana la genunchi sau gambe, insa in momentul in care avem un eveniment de seara, select, se impune o rochie de gala lunga.

In ceea ce priveste accesoriile, o poseta plic (dar si cu baretute, pentru ca s-ar putea sa ai mainile ocupate) este ideala pentru o domnisoara, pentru telefon, portofel si cateva farduri. Apoi, trebuie sa tii cont ca vei avea fie o bratara florala, fie un buchetel de flori. 

In rest opteaza pentru bijuterii fine, in conformitate cu stilul evenimentului. Nu uita, “less is more”.

Mai joi ai cateva propuneri de la Demetra Boutique:

rochii de seara sirena
Green and Coral
rochii de seara lungi domnisoare de onoare
Black & Purple
rochie de seara cu maneci lungi
Rochie de seara San Patrick Colectia 2016