Demetra Boutique – Micul Paradis cu Rochii de Mireasa si Rochii de Gala

Daca esti intr-o plimbare pe Bulevardul Eroilor, Demetra Boutique este locul in care trebuie sa pasesti, mai ales daca stii ca urmeaza un eveniment deosebit in viata ta si cauti o rochie de mireasa sau o rochie de seara.

 

Te intampinam cu zambetul pe buze, apoi ne imprietenim. Discutand vom reusi sa gasim impreuna ceea ce ti se potriveste, in functie de personalitatea si gusturile tale. Iti vom sta la dispozitie cu o gama larga de modele de rochii de mireasa si rochii de seara, astfel incat rochia aleasa sa se potriveasca perfect siluetei tale.

Te invitam sa iti satisfaci micile capricii, garantand o aparitie superba la evenimentele importante din viata ta, fie ca vorbim despre minunata zi cand vei fi mireasa, fie ca vorbim de atunci vei sta alaturi de cei dragi, in momentele lor importante din viata.

Te rasfatam pe partea de rochii de seara cu brandurile Mac Duggal (unde avem exclusivitate pe  Romania), Tarik Ediz si Demetrios.

Vei fi cea mai frumoasa mireasa imbracand rochiile Demetrios, Tarik Ediz, Fara Sposa, Novia D’Art si Avenue Diagonal by Pronovias Fashion Group.

Ne pregatim ca in curand sa ne extindem gama de rochii de mireasa cu brandul San Partick si la brandul de rochii de gala Its my party, ambele apartinand grupului Pronovias.

 

rochii de seara cluj

Despre miresea Demetra

Mireasa Demetra este acea mireasa care se vrea deosebita, care vrea sa fie in pas cu ultimele tendinte chiar si in ziua nuntii. Mireasa Demetra cauta ceva aparte, cauta sa iasa din tipare si care intrazneste sa fie deosebita.

Mireasa Demetra acorda o mare valoare momentului unic din viata ei si vrea sa il intampine in cea mai pretioasa tinuta.

Despre clientele care imbraca rochiile noastre de seara

Rochiile noastre de seara sunt foarte apreciate de catre femeile care stiu ca aparitiile spectaculoase nu sunt doar pe covorul rosu si ca o rochie bine aleasa iti pune frumusetea in evidenta.

In cadrul unui eveniment cum ar fi nunta, fie ca vorbim de nase, domnisoare de onoare, de surorile sau mamele mirilor ele sunt cele mai elegante persoane, de aceea trebuie sa aleaga o tinuta pe masura. Odata ce mireasa prin definitie este o aparitie spectaculoasa, pionii care o sustin trebuie sa fie la acelasi nivel, asadar nasele, soacrele si surorile trebuie sa fie urmatoarele persoane “aparitie ” din cadrul nuntii.

Daca vorbim de un eveniment de gala, Demetra Boutique este cu siguranta locul in care vei gasi tinuta potrivita pentru a pasi cu incredere pe covorul rosu.

 

Te asteptam cu drag in buticul nostru!

salon rochii de mireasa cluj